Komentář, na který odpovídáte

03. 11. 2017 - 14:03
 

melancholicka: Má to skvělou sytou barvu . Já se do podobných kombinací nikdy moc nepouštěla z obavy, že jsem si nedovedla představit, jak to dokáže chutnat dohromady .
Dělala bych si freshe taky, jenže naše kuchyň je zatím kdesi v Německu ve výrobě . Kromě toho nemám téměř žádnou z uvedených surovin (kromě citronu a okurky), protože doma už měsíc razíme heslo "nač nakupovat, když nemáme ani kde uvařit". Takže žiju na celozrnných toastech s rajčetem, okurkou a mozzarellou a ovesné kaši s banánem , jestli to takhle bude až do Vánoc, tak pojdu na předávkování vločkama a chlebem.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Recepty: Zelený fresh